About our Berries

Al meer dan een halve eeuw worden in het Brabantse Sint-Oedenrode aardbeien en frambozen geteeld. In dit groene hart van de Meierij is de hoofdlocatie gevestigd van de Genson Group. Genson is toonaangevend in de vermeerdering en opkweek van zachtfruit planten en het jaarrond telen van aardbeien en frambozen in het seizoen. Wil je meer lezen over de herkomst van het fruit dat aan de basis staat van ODAVI? Kijk dan op www.genson.nl

Lost Fruits

De missie van Genson is helder. Ze staan voor de beste kwaliteit fruit op duurzame wijze geteeld. Enkel 1e klasse aardbeien en frambozen liggen in het schap van de supermarkt. Er wordt ook een klein percentage vruchten geoogst die niet tot de 1e klasse behoren. Deze ‘verloren’ vruchten zijn te groot of te klein of hebben een afwijkende vorm. Imperfect maar even smaakvol vinden juist deze vruchten een wonderlijke bestemming in ODAVI.   

Made to Enjoy

Passie en vakmanschap van de teler én de distillateur komen samen in ODAVI. Het lekkerste fruit aangevuld met bijzondere ingrediënten uit de natuur zorgen voor een unieke smaakbeleving. De distillateur zet daarbij jarenlange kennis en ervaring in om tot dranken van bijzonder goede kwaliteit te komen. De dranken zijn afgevuld in mooie flessen met fraaie gouden illustraties. Een lust voor oog en mond. Dat maakt ODAVI bijzonder.

Oda

De legende van Oda gaat over de Schotse blinde koningsdochter die na veel omzwervingen terecht kwam in Sint-Oedenrode. Oda werd door haar vader weggezonden naar Luik om te bidden bij het graf van de heilige Lambertus. Daar gebeurde een wonder, ze kon weer zien! Terug in Schotland wilde Oda haar leven in dienst stellen van God, maar haar vader had andere plannen en wilde haar uithuwelijken. Vluchtend met een ekster aan haar zijde, kwam ze terecht in Rode, waar ze stierf in 726. Men kwam bidden bij haar graf, waarna een heiligverklaring volgde. Rode kreeg haar naam, Sint-Oda-Rode, later bekend als Sint-Oedenrode.