CANALETTO

Een liefdesdrankje bij uitstek! De Canaletto is vernoemd naar de Venetiaanse kunstschilder Giovanni Antonio Canal, ook wel bekend als Canaletto. Deze feestelijke cocktail wordt gemaakt met verse frambozen en afgewerkt met champagne of bruiswijn. ODAVI Bubbles is hiervoor bijzonder geschikt!

Bereidingswijze

Doe de frambozen en de suiker in een mixglas en maak er met de muddler (stamper) een sapje van. Voeg hieraan het citroensap, de suikersiroop en de ijsblokjes toe en meng goed door elkaar met een lange lepel (barlepel). Schenk er voorzichtig de ODAVI Bubbles bij. Neem een champagnegglas en schenk de cocktail met een strainer (of door een zeefje) in het glas.

Ingrediënten

  • 8 frambozen
  • 1/2 tl suiker
  • 10 ml vers citroensap
  • 10 ml suikersiroop
  • IJsblokjes
  • ODAVI Bubbles

Bestel direct online

Share your drinks

#MomentsToEnjoy